Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 33
Ga naar:   

Sinterklaas 1,2en5 December 2012

11 december 2012
Jullie zien het goed, 
                        jersey heeft drie keer Sinterklaas gevierd !

Op 1 December zijn we naar opa Edwin en oma Marijke gegaan. Daar waren ook oma Cobie en opa Mario. Ze wist even niet wat ze moest doen met al die opa's en oma's bijelkaar. Na wat spelen kwam ze los. We gingen met ze allen aan tafel om te eten. Na het toetje werd er ineens op de deur gebonkt ! Jers snapte er niks van. Dus wij met zijn allen kom we gaan kijken, maar ze vond het eng ! Toen ze eenmaal de zakken zag staan met de cadeau's wist ze niet hoe snel deze naar binnen moesten.


 Natuurlijk was het eerste pakje voor haar.  Het kon haar niet snel genoeg gaan het uitpakken en de pakjes uit de zak halen. Het was een hele gezellige avond. Ze is onwijs verwend en zo ook pappa en mamma.


2 December vierde we thuis sinterklaas. Wij ( Oma,Teta, Nico,Pappa en Mamma) hadden lootjes getrokken en ierdereen ook wat voor haar gekocht. Natuurlijk was het weer veel te veel wat ze kreeg, maar ze zal wel ZOET zijn geweest het afgelopen jaar. Rond een uur of 3 klopte Piet op de deur, huh wat was dat ? Ze vond het nu minder eng, maar toch moest mamma mee. De voordeur deed ze open en ze kon haar ogen niet geloven, nog meer cadeautjes. Ze tilde zelf een zak naar binnen en deze was echt niet licht. Ze kroop in de zakken om de cadeautjes te pakken en moest iedereen meehelpen met uitpakken.
Toen was de grote dag dat Sinterklaas echt jarig was ! 5 December.
Rond half 3 moesten we op de creche zijn en hebben we ons verzameld in haar lokaal. Op een gegeven moment mochten we naar de gang, Daar waren banken neergezet waarop we konden gaan zitten. Alle ouders mochten erbij blijven dit jaar ! Erg leuk was dat. Na een paar liedjes zingen kwamen Sint en Piet binnen. Ze vond het spannend en leuk. Jersey mocht ook bij de Sint komen. Ze moest niks van hem weten en vond hem eng, daarintegen wilde ze wel naar piet, want die had kruidnootjes. Toen de meeste kinderen bij de Sint geweest waren gingen we weer terug naar het lokaal, omdat daar de cadeautjes uitgedeeld werden. Haar cadeautje zat onder in de zak, dus haar geduld werd op de proef gesteld. Maar zij en geduld die twee gaan soms niet helemaal samen. Uiteindelijk had ze ook haar cadeau en was er heel blij mee.

                                         

Vakantie Pieten !

29 november 2012
In het weekend van 24 November zijn we met vriendeneen weekend weg geweest.
Op zaterdagavond klopte, bonkte en strooide er ineens twee pieten kruidnoten in onze bungalow.  De kinderen vonden het maar raar. De Pieten kwamen binnen en hadden zelfs cadeautjes meegenomen voor Jersey en Dani. Na wat gepraat te hebben met de Pieten en natuurlijk foto's te hebben gemaakt gingen ze weer verder naar de andere kindjes.

Schoen zetten.

21 november 2012
De intocht van de Sint was op 17 November in Leidschendam. Mike is samen met Nancy, Dani en Jersey daar naartoe geweest. Ze vond het eng maar was ook heel nieuwschierig. Ze heeft zelf een zakje met kruidnoten gehad. In de avond mocht ze haar schoen zetten. Ze snapte er helemaal niks van. Ze wilde der schoen aan en was bang dat ze ze niet meer terug kreeg. Uiteindelijk toch neergezet en uitgelegd wat de bedoeling was van je schoen zetten.

Zal Sinterklaas en Zwarte Piet langs komen vannacht ?Jaaaaa ze zijn geweest ! Wat zal er in der schoen zitten? Spanned !

Toen ze de volgende ochtend wakker werd wilde ze pappa wakker maken. Zij renne naar de slaapkamer en liep zo voorbij haar schoen met het cadeautje erin.  Toen pappa wakker was en ze liep terug zagze der schoenen staan.  Ze keek me aan pakte het cadeautje en die lach op haar gezicht kon niet groter !

Ze pakte het snel uit en moest er gelijk mee spelen.

       

Waar haal ik de tijd vandaan ????

02 oktober 2012
Mamma heeft het zo druk met van alles dat mijn site aardig wat achterloopt helaas.
We geven de moet niet op!

Ik slaap namelijk niet zo goed de afgelopen 3 weken.
Ik word steeds wakker en ga huilen en mamma roepen, als mamma komt mag ze niet meer weg en als ze dat doet ga ik heel hard gillen en op de deur bonken. Mamma weet niet wat er aan de hand is met me en hoe ik dat moet vertellen weet ik ook nog niet. Hopen dat we snel allemaal weer door kunnen slapen.

We zijn ook nog op vakantie geweest naar Centerparcs. Mamma had Mystery park geboekt en we werden geplaatst in Belgie. De Eperheide was een super leuk park voor mij met een mooi subtropisch zwembad en een indoor speelplaats .

Wanneer er weer tijd is gaat mamma de rest vertellen, pfff die mamma's hebben ook altijd iets

Maandje verder.

04 september 2012
Wat  vliegt de tijd toch om ! Ondertussen hebben we alweer feest gehad van mamma en mij. Mamma is 30 geworden en ik 2 jaar ! Hieper de piep hoera ! We hebben dit gevierd met een feestje op Zondag 26 augustus. Het was onwijs gezellig en we hebben heeeeeeelllll veel cadeautjes gekregen ! Dank jullie allemaal ! Foto's komen eraan,

Ik heb ook een peuterbed gekregen van pappa en mamma, alleen deze komt 26 september.
De week van 17 september gaan we een midweek naar centerparcs, en dan willen pappa en mamma nog even rust dus mag ik zowel daar als hier nog even in mijn babyledikant slapen .

Er is zoveel gebeurd in een paar maanden tijd dat mamma niet weet waar ze moet beginnen met vertellen, dus mar even een korte beschrijving van de dingen die mamma nog weet.

Mijn eerste logeerpartijtje heb ik al gehad bij Thomas. Het was onwijs gezellig en ben heel lief gaan slapen. Pappa en mamma gingen een avondje dansen en vonden het ook heel spannend hoe ik me zou gedragen en zou gaan slapen .  Alles is goed gegaan !
Een paar weekenden later heb ik bij opa en oma ijs gelogeerd en ben met hun naar de diertjes (dierentuin) geweest. Dit was de eerste keer voor mij dat ik in de dierentuin was. De volgende dag kwamen pappa en mamma mij halen. Opa en oma waren gesloopt, maar ik heb een leuke dag gehad.
Met pappa en mamma ben ik ook al een paar daagjes weggeweest, naar de Hoge bomen in
Naaldwijk om lekker te zwemmen en ook in de Fluit. Ook was het gezellig bij kids playground ( binnen speeltuin) met mijn vriendje Dani.

Veder praat ik al veel meer en zeg soms 2 woordjes achter elkaar, maar nog een lange weg te gaan  maar dat gaat zeker lukken. Op het potje plassen heb ik 1 keer gedaan bij tante oma.


Mamma gaat nu ook naar bed en zal morgen kijken om er een paar foto's op tezetten van dagjes weg en natuurlijk mijn verjaardag.Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.