Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 33
Ga naar:   

Vandaag op Duimelijntje

07 oktober 2011
Vandaag was ik op het kinderdagverblijf, ik heb het hier reuze naar mijn zin!
Alleen vandaag vond ik het een beetje vreemd  .
Doordat er een juffie ziek was van de Poema's (de naam van mijn groep) mocht ik bij de Tijgers spelen.
Hier vond ik het een beetje raar en alles was nieuw, dus ging ik maar op ontdekkingsreis door het lokaal.
De juffies vonden dat wel leuk en hielden mij goed in de gaten en elke keer als ik me omdraaide en ze keken zette ik mijn liefst lach op.
Over heel de dag heb ik zelfs bijna 2 uur geslapen ! Dat is redelijk veel voor bij Duimelijntje voor mij.
Van de juffies daar mocht ik wel vaker komen spelen en ze vonden me heel lief.
Nu ga ik lekker slapen want ik ben erg moe geworden van al dat spelen.

ZZZzzzZZZzzzZZZ

Een verhaaltje van mijn verjaardag en vakantie.

07 oktober 2011

Het is alweer een tijdje geleden dat mamma iets geschreven heeft, ik ben nu met de kindjes aan het spelen op de creche dus heeft mamma even tijd  voordat ze gaat werken.

Als eerst hebben we natuurlijk mijn verjaardag uitgebreid gevierd!
Pappa en mamma hadden een zaaltje voor mijn feestje gehuurd met een klein terrasje erbij. Helemaal lekker voor met het warme weer. Mijn feestje begon om 11:30 tot  14:30.
Pappa en mamma hebben samen met andere mensen het zaaltje heel erg mooi versierd met slingers en ballonnen . Er kwam allemaal visite voor mij met heel veel cadeautjes. Ik heb zoveel gehad dat ik niet alles meer weet , maar ik ben blij met alles wat ik gekregen heb.
Dank jullie wel allemaal !

De vakantie was heel gezellig!
De eerste week zijn we dagjes weggeweest.Zo zijn we naar naar sprookjeswonderland geweest. Ik vond het leuk om door de raampjes te gluren van de huisjes. Er was ook een grote speeltuin waar ik even in gespeeld heb, maar eigenlijk was ik daar nog een beetje te klein voor.
Een paar dagen later hebben we gezwommen en binnen gespeeld bij de Holle bolle boom.
Het zwemmen vond ik super leuk! Lekker lopen en soms kruipen door het water en alles volen wat ze voor moois in het water hadden neergezet. Een keer schrok ik wel heel erg, want toen kwamm er ineens een waterstraal zo naar benden op mijn hoofd. maar mamma was er snel bij en haalde mij weg. Met pappa heb ik in het diepe water gezwommen dit was wel erg spannend .

De tweede week zijn we naar Belgie geweest. We hadden daar een huisje gehuurd met wel 8 kamers! Deze week hebben we rondgelopen in een stadje en op de markt, wezen zwemmen, boodschappen gedaan, avondmarkt geweest op het park, gespeeld in het zand en naar Plopsa Indoor in Hasselt geweest.
Het waren vermoeiende, maar leuke lange dagen voor mij.
Dank je wel opa Edwin en oma Marijke voor de vakantie .

Mamma gaat even kijken of ze er wat foto's op kan zetten straks of van de week xxxxx

Dringend verzoek !

16 september 2011
Mamma heeft een mail gehad dat de site niet meer gratis is, dat vinden we erg jammer.
Nu wil mamma weten wie er zo nu en dan op mijn site kijkt, om zo te zien of mamma er centjes voor wil gaan betalen.
Dus als je een bezoekje brengt aan mijn site laat dan een berichtje achter in mijn gastenboek a.u.b !
Zo kan mamma zien hoe populair ik ben, hihi.
Als mamma centjes gaat betalen kunnen we meer verhaaltjes over mij schrijven en foto's neerzetten
 
 Jersey
 

ASJEMENOU

06 oktober 2011 23:11:25
Wij lezen nog mee hoor!

Thanx voor je berichtje

Verjaardag creche

18 augustus 2011
Ik heb al mijn eerste verjaardag gevierd op de creche.
Ik vond het een beetje raar, maar wel leuk!
Samen met de andere kinderen hebben we liedjes gezongen en muziek gemaakt met instrumentjes.
Kijk maar op de foto's !

XxxxX

Vakantie.

14 augustus 2011
Zo de vakantie is voorbij en nu gaat mamma echt beginnen met werken.
Ze krijgt groep 3 met de TSO en in de middag de BSO.
Nog een paar nachtjes en dan ben ik jarig  wel erg spannend!
Mamma is al veel voorbereidingen aan het doen voor mijn feestje, het wordt heel erg gezellig met taart en lekkere dingetjes.
We hebben nog een paar leuke dingen gedaan in de vakantie, zoals de verjaardag van mijn buurjongen en meisje gevierd, naar kidzcity geweest, een nieuwe buggy gekregen van me lieve ooms en met oma naar de ballebak geweest.
Later zal mama een paar foto's er weer opzetten.

Dikke kus en Weltrusten

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.